Sportcentrum
28 augusti 2011
12:30

Referat: BKV Norrtälje -99 - Häverödals SK

Idag var det match mot BKV igen. Det var en blåsig första halvlek där vi hade fördel av medvind.
Spelet var böljande i början med chanser åt båda håll och tjejerna verkade lite loja. Ju längre matchen gick så piggnade tjejerna på sig och efter en kvart så gjorde Esther 0-1. Efter det så lossnade det och vi hade fler bra chanser. Innan paus så hade Maja gjort 0-2 på ett nästan identiskt mål som Esther och precis innan halvtidssignalen så gjorde Esther 0-3 via stolpen och in.
I paus fick vi flytta om lite i leden sen Annie fick utgå pga ryggont. En ispåse kom fram och gick laget runt innan vi gick ut till andra halvlek.
Vinden avtog ju längre matchen gick och vi startade andra halvlek lite defensivt och BKV hade några bra chanser men mest blev det långskott som utmärkt spelande Linnea hade bra koll på. Det blev ändå vi som gjorde nästa mål genom Maja och vi hade 0-4. Spelet blev jämnare men mot slutet så kom säsongens första baklängesmål! Det var dessvärre ett oturligt självmål där en rensning råkade ta på en av våra egna och rulla in i mål. Det var inget som fick våra tjejer att hänga med huvudet utan strax innan slutsignalen så gjorde Maja, på sin födelsedag, sitt tredje mål och därmed ett hat-trick.
Bra inställning och inget knorr fast vi fick byt lite platser, det var bra! Bra kämpat av alla och nu börjar de "nya" tjejerna bli lite varma i kläderna och ta för sig på planen, kul att se!